Tv time för Hilda! 🎬🎥📸📺🐮👌
Nu ska Hilda (och hennes ko-manager) vara med i nyheterna på Tv 4, imorgon onsdag, för enligt lagen så ska Hilda ha en artsfrände, det duger inte med hästar som sällskap till en ko.. (men av någon konstig anledning så duger kor som sällskap åt en häst..)
Hilda har ett underbart liv och ser sina hästvänner och sin två-benta mamma som sin familj, då hon har vuxixt upp med dem.. hon bryr sig inte ens om de nötdjur hon har stött på.. plus att veterinärer och ko-etologer (de är utbildade på kors beteende) säger att hilda har det bra. Ni får själv se på filmen som tv4 nyheterna har gjort hur hon verkar må.. 

Hilda hälsar att det var kul att Tv-teamet kom hit och hon fick träffa dem, men något fika fick de inte för Hilda rensade fikabordet noga och snabbt, för Hilda älskar för det mesta att få fika upp allt fika själv.. 😁🐮🍩👍 Först ville hon knappt gå ut från människohuset efter att hon fått massa ko-fika och ko-chillat en stund, men då hon såg en fin och stor kamera ute på gården, så ändrade hon dig snabbt, för att hon tyckte att det var sååå kul att kul att få vara lös på gården och få filma närbilder på sig själv medans kameramannen filmade henne.. 🙂👍och Hilda tyckte även att det var sååå roligt att reportern fick ge henne mjölk ur tutt-hinken också.. Muu muu.. så gott.. 
Här får ni ett litet smakprov på då Hilda jobbade idag och tog emot Tv4 Nyheterna idag.. hon hann ju även ligga nedbäddad på köksgolvet en stund efter fikat och chilla en stund också..
Så kom ihåg att se Hilda på tv4 nyheterna imorgon onsdag 17 oktober.. 
Muis och sköt om en er.. 🐮❣