Det gröna Ko & hästsläppet! 🐴🐮😍
Igår blev det en sommar-överraskning för Hilda och pållarna.. de fick gå en liten promenad till sitt nya härliga sommarbete.. det var 10 2-benta som hade samlats från Hildas by för att beskåda det stora sommarbetessläppet.. Hilda busade först runt lite med pållarna en stund, men sen kom hon tydligen på bättre tankar... varför ska man springa runt, runt och runt... och sen både hit och dit... då det finns massa muuuuumsigt grönt gräs under ens klövar.. Så Hilda stannade upp i sin ko-rodeo, och började tugga i sig gräs, och sen så kom lill-enya och ställde sig utmed Hilda och började också mumsa gräs..  Dagens händelse behöver nog inte så många ord.. Det är nog bara för er att beskåda alla kort på de glada djuren som busar runt på åkern och mumsar i sig gräs.... Både folk och fä hade kul på utsläppet.. En film från utsläppet kommer sen.. 
Sommar-Muu.. och sommar-gnägg till er alla, vare sig ni busar i gräset eller ej.. så höres vi strax igen.. ☘🐮🍀🐴💕#1 - bliggan.blogg.se

Hilda vi trodde att du trodde du var en hast. Nar du sprang runt med hastar name. Sen kom du pa ett och annat bus eller var det inte någon bus struck?

Svar: Det var ju såå kul att få busa runt med pållarna i den stora sommarhagen..
Och då jag blir såå glad, så brukar jag
ju göra mina glädjeskutt...
Ko-puss från Hilda! 🐄💕
kohilda.blogg.se